måndag, januari 25

Stil: vår 2016

Hörrni nu när vi är inne på ämnet så har jag blivit väldigt pepp på att fixa till min stil. Som sagt så känner jag att det är läge att vara lite mer välvårdad på jobbet än i skolan så jag är sugen både på att uppdatera garderoben och fixa frillan.


När det kommer till frisyr och smink så är jag väldigt inne på sextiotalet. Kolla bara på donnorna ovan: Kim McLagan, Britt Ekland och Brigitte Bardot, så tjusiga. Bra saker är att de alla har lugg som jag ju trivs väldigt bra i (och frisörerna säger också att jag ska ha det) och att de har långt hår, med mycket fluff i. Älskar det. Bardot-frisyren med halvt uppsatt är ju dessutom superhet just nu. Så så fort jag fått lön ska jag boka klipptid och bli av med slitna toppar. I sminkväg gillar jag eyeliner och vit kajalpenna, typiskt 60's. Om ni vill se mer hur jag tänker kan ni kolla i min pinterestmapp som heter Style.

I klädväg då. Här är några plagg som ligger i min shoppingbag på Asos hemsida: Två jeanskjolar, over-knee socks och ett gäng strumpbyxor, både mörka glittriga och vita à la Sandra. Gissa om jag blev nöjd när over-kneestrumpan nämndes i senaste avsnittet av Säker Stil som en av 90-talstrenderna att satsa på. Den långärmade t-shirten kommer från Lindex. Jag har redan en men eftersom det är min bästa tröja vill jag ha en till. De finns också i svart med vita ränder, helvit och helsvart, jag borde slå till på en av varje... De tillhör dessutom Lindex sustainablelinje, så man får väl hoppas att de är lite bättre än vanligt.

Andra saker jag behöver inhandla är ögonbrynspenna, ny maskara, nya bh-ar och en hög med strumpbyxor i alla färger man kan tänka sig. Ser fram emot.

Glad måndag och ha en bra vecka nu. Pussar!

4 kommentarer:

  1. Lindex-tröjorna är bara för bäst! Jag har en av varje :)

    SvaraRadera
  2. Haha, ja, tycker att de håller bra kvalle, viktigt!

    SvaraRadera
  3. Vilket roligt inlägg att få ta del av, blev verkligen sugen på en ny stil nu i vår men det är lite svår med den där kulan på magen ;) Drömmer om den understa kjolen men får helt enkelt inse att det inte kommer gå...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad kul att du tyckte det, var lite osäker på om "det passade", men vadå, min blogg - jag skriver vad jag vill!
      Ja, jag är också himela sugen på den! Blir nog den och inte den mörka :) Men som tur är ska du ju inte vara gravid för alltid! Kramar

      Radera