torsdag, januari 21

Vinterns soligaste söndag

Skridskosöndag När vi vaknade i söndags, alltså hos Jossan och Rickard, så hade vi den här utsikten. Snö och sol och massa minus! Vi hade pratat om att åka skridskor så vädret kunde inte vara mer perfekt!

Skridskosöndag Jag, Jossan och Ingemar plockade upp Gustav på vägen och begav oss mot Ömmern för att åka, och även Jossans föräldrar och en massa vänner till dem var där och åkte. Det låg några cm snö på isen, vilket ju inte är optimalt för skridskor, men den var så kall och fluffig så det var inga problem, bara jättejättefint. Själva isen däremot - inte särskilt tjock överallt. Det här var nog min läskigaste åkning hittills, isen knakade som bara den och några andra gick igenom lite halft här och där. Som tur var så var de andra vi åkte med lite mer vana och deras hjärtan kunde hantera en blöt sko bättre än jag, hehe.

Skridskosöndag Skridskosöndag Skridskosöndag Ganska så snart var det dags för fika. Vi hade varsin macka och varma koppen och kaffe, enkelt men gott. Här är pojkarna och Vilda, en av hundarna som var med.

Skridskosöndag Undertecknad her self, i full vinterutstyrsel.

Skridskosöndag Efter fikat åkte vi en stund till innan vi åkte tillbaka till bilen och tillbaka hem till Rickard som hade ont i sin lille rygg. Vi hade glömt att äta glass som Jossan gjort dagen innan, så vi fikade den och två koppar te innan jag och Ingemar började åka hemmåt.

Eftermiddagen och kvällen ägnade vi oss åt att handla, städa lägenheten, laga mat, duscha och slänga ut granen och allt annat juligt. Vi var grymt effektiva.

Det var den söndagen det. I tisdags kom det nästan 2 deci snö i Gbg så nu blir det nog inga mer skridskor på ett tag, men det är däremot sinnesjukt fint med all snö på träden och på husen och i telefonens kamerarulle. Kika in på min instagram om ni är sugna på att se hur det ser ut!
Ha det fint nu, pussåhej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar