måndag, juli 4

Vardagsrummet, ett år senare

Nu är det väldigt precis ett år sedan vi flyttade till Majorna och den perfekta lägenheten med rutigt golv i köket. Strax efter att vi flyttat in så tog jag den här bilden på vårt vardagsrum. Alltså kolla på kaoset!?

_MG_7954

Efter ett soffköp, några perfekta loppisfynd, ett antal vändor upp och ner på vinden och en veckas lackande av bokhylla i snickerboa ser det ut så här:

Ett år senare

Tycker att det har blivit såå fint, och ändå är det inte helt klart. Vi önskar en fåtölj till en blivande läshörna bredvid bokhyllan, en liten pall till palmen och allmän ordning på växterna. Till höger i bild skymtar en skrivbordshörna som är högst oklar vad det ska bli av. Vill vi ens ha ett skrivbord? Jaja. Låt oss titta närmre på de finare hörnen istället.

Ett år senare

Ett år senare

Ett år senare

Exempelvis på bokhyllan. Det finns exempelvis ett rött spelhörn, högar med guideböcker, pyssel, tv-spel och såklart lådor, pärmar och tidskriftssamlare med viktiga saker.

Ett år senare

På den motsatta väggen hänger alla de här instrumenten. Man kan ju tro att vi är en riktigt musikalisk familj, vilket vi absolut inte är. Men nu har vi alla de här gitarrerna och att hänga dem på väggen är både fint och ett smidigt sätt att förvara dem.


Ett år senare

Precis vid öppningen till hallen har vi den här lilla gulliga möbeln. Ett telefonbord från 50-talet har blivit ett router- och kaktusbord. Själva bordet sitter ihop med en pall som är perfekt för att sitta och knyta skorna.

Det var allt för vardagsrummet nu, återkommer när det händer mer. Pusshej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar