onsdag, juli 6

Midsommar, bättre sent än aldrig

Ja, det är drygt en vecka sedan det var midsommar, men eftersom mina bilder inte innehåller en endaste midsommarkrans så tänker jag att det inte gör något att de kommer lite sent. Så här firade jag alltså midsommar 2016:

midsommar

Morgonen började med att Annie och Victor kom och hämtade oss, mot båten!

midsommar

midsommar

Det var disigt men fin segling och till och med lite varmt. Annie och Victor lärde sig att slå förseglet, duktiga <3

midsommar

Vi hade bestämt oss för Vrångö eftersom de skulle ha midsommarfirande i hamnen och ligger lagom långt bort från vår hemmahamn. Hamnen var knöfull och både den och båtarna var pyntade med flaggspel.

midsommar

Efter att vi kastat i oss sill och potatis och lyssnat på midsommardansen så svidade vi om och gick vi mot firandet och midsommarstången. Vi kikade lite på lekarna och fortsatte upp till lotskiken. Det var inte riktigt lika kvavt där utan fläktade skönt.

midsommar

Tillbaks till båten för nap- och kaffedax. Okej det var bara jag som stod för sovandet, men jag hade mensvärk och blir så fruktansvärt sömnig av att segla.

midsommar

Dags för middag! Kolla bandet! <3

midsommar

midsommar

Vi grillade något som flott som korv och bröd. En mycket bra bonus med korv och bröd är att det inte blir någon disk. Vill äta korv och bröd hela segelsemestern.

midsommar

Eftersom vi skulle på nya äventyr dagen efter så behövde vi åka hemmåt på kvällen. Ännu mera dis och mera mys. Väl hemma avslutade vi kvällen med Mojitos och LP:s sedan sov dom där↑över hos oss.

Det var allt för midsommarafton, dagen efter åkte vi till kusinerna på Klädesholmen, det tittar vi på en annan dag. Puss och hej!

2 kommentarer: