torsdag, februari 4

Födelsedagen

FödelsedagenHej! Har en helt fullspäckad vecka denna vecka, har inte kommit hem före 22 en enda dag. I måndags hade vi styrelsemöte med odlingen och i tisdags åt jag middag hos Louisa som varit i Holland en hel termin. Så nice att få babbla av sig, ta ikapp och livscoacha i flera timmar.

Igår fyllde jag i alla fall år! På dagen jobbade jag som vanligt, förutom att jag fick en blomma, med bud, på jobbet! Aldrig hänt innan!? Den var från min familj, tack mammi och pappi <3

FödelsedagenPå kvällen blev jag firad av Ingemar genom middag (förutom att jag fick ett paket på morgonen då, det var Settlers of Catan i, perfekt present!). Medan vi väntade på vår bordsbokning tog vi ett glas på Lagerhuset. Jag valde bubblor dagen till ära.

FödelsedagenSen gick vi till Dubbel dubbel för små kinesiska rätter. Jag hade hört så himla mycket bra om maten så jag blev faktiskt lite besviken. Eller vissa saker var goda, som dumplingsen och dipsåserna, men tillbehören tyckte jag var sådär... Men bra service och inga problem med att få vegetariskt!

Födelsedagen
Jag själv var nyklippt sedan dagen innan. Men det syns ju inte så mycket här. Jag har i alla fall kapat tio-femton centiometer, så himla skönt. Efter maten hade jag ganska mycket ont i halsen och började bli snorig och idag har jag till och med stannat hemma. Men allt som allt en mycket bra födelsedag.

Men alltså, sämst att bli sjuk nu eftersom jag hade en jätterolig helg inplanerad: först är det tänkt att jag ska hjälpa Jenny att flytta, sedan gå på 25-årsfest med en massa kompisar i Lerum och på söndag eget 25-årsfir med min och Ingemars familjer. Det bådar inte så gott just nu...

Okej herrå!

2 kommentarer: