fredag, februari 5

Dagens förkylningskur

Nu har jag varit hemma från jobbet två dagar, så tråkigt att vara sjuk alltså. Men vi kan kolla lite på hur jag kurerat under dagen.

Sjukkur Efter två timmar poddlyssning (älskar förresten min högtalare, ställde in den i sovrummet så att jag kunde lyssna i sängen) gick jag upp och gjorde iordning en massa goa grejer att äta på.

SjukkurFörst och främst te. Eller ja, jag tog bara en bit skivad ingefära och la i en tesil, i en kopp med kokvatten och en tesked honung.

SjukkurSom tur var nu när jag blev sjuk hade jag fruktyoghurt hemma. Brukar inte ha det men jag tycker att det är gott, som barndomsgott. All bran, pumpafrön och linfrön på.

SjukkurTill juice hade vi lyxat till det med Brämhults jordgubb-limejuice denna veckan. Och så kiwi, selleri och jordnötssmör. Det är Emma som har tipsat om att dippa selleri i jordnötssmör och det var gött! Kanske inte ahmazing, men gott.

Sjukkur Några rester av naturgodis, en sista ruta choklad och halstabletter. Intages med obegränsat antal avsnitt tv-seriefavorit. Jag tog Orange is the New Black.

Klockan två hade jag tröttnat på att vara hemma själv och eftersom Ingemar skulle på AW ringde jag mamma och fick åka med henne hem till Lerum. Annie är också sjuk så vi får väl kämpa tillsammans.

Puss och hej!

4 kommentarer:

 1. Ser i allafall ut som ett bra kurerande, hoppas det funkade och krya på dig! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, ganska bra tror jag :) Tack, ha det fint!

   Radera
 2. Fy vad drygt att vara sjuk. Ser i alla fall ut som att du kurerat dig på bästa möjliga sätt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja eller hur, men sånt händer, nu är typ frisk igen! Ha det gott Sandra :)

   Radera