lördag, januari 2

Nyårslöften 2016

Instagram Jag har egentligen aldrig haft några nyårslöften men till i år är det så mycket saker jag verkligen vill få gjort att jag känner att det är bäst att skriva ner dem. Men först vill jag bara säga att man måste vara snäll mot sig själv. Om man inte trivs med att sätta upp mål kring vissa ämnen så ska man inte göra det. Och så tycker jag att man ska blanda bra bland sina nyårslöften med både sådant man har svårt för men också sånt som man bara ser fram emot och som ska vara roligt.

Så här är dem, mina nyårslöften 2016:
1. Ta tag och kontroll över min ekonomi. Eftersom jag har haft det lite knapert denna hösten har jag en del pengar att betala tillbaka, det ska jag göra så fort jag kan när jag börjar tjäna egna pengar. När jag har betalat tillbaka allt ska jag börja spara pengar istället och till sist så ska jag gå med i facket och i A-kassan.

2. Åka på en utomlandsresa i sommar. Till Europa med tåg. Just nu lutar det åt segling i Kroatien eller klättring på Kalymnos, vad som blir hur kul som helst känner jag!

Instagram 3. Träna. Jag och Lotta har bestämt oss för att träna tillsammans. Jag tänker också att det är bättre på att verkligen satsa på 2 gånger i veckan och hålla det, än att hoppas på tre-fyra gånger i veckan fast man inte hinner och bli besviken.

4. Köpa en egen domän för bloggen.

IMG_20150331_154623 5. Boka en skidresa till Alperna 2017 under hösten.

Instagram 6. Inte ta på mig några frivilliga uppdrag under året. Jag behöver vila.

7. Fortsätta träffa mina kompisar från skolan fastän vi kommer att spridas för vinden när alla far på praktik och jobb.
 
Instagram 8. Ha date nights med Ingemar. Alltså planera in tid för att umgås, så att vi ses någon annan gång än hungriga efter jobbet. Och så är det skärmförbud under tiden.

Har ni några nyårslöften? Berätta!

2 kommentarer:

  1. Så himla bra mål tycker jag! borde själv anama ditt första hehe ;(

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hehe, allt har sin tid vet du :) Som sagt, jag vill ju inte att något av detta ska kännas jobbigt. Kram

      Radera