onsdag, december 30

Tisdag i Duved: tur, yatzy och nya kompisar

Tisdag med tur, fika och yatzy Tisdag med tur, fika och yatzy
Klockan halv tio kom Ebba och Stina och mötte mig och Ingemar på Duveds station igår morse. Nattågsnatten var okej men kall, och tydligen var det jag som var värmeansvarig i vår kupé... Vi fick bärhjälp hem till Ebba och där fick vi lyxfrukost i form av te och nybakt bröd.

Tisdag med tur, fika och yatzy Tisdag med tur, fika och yatzy Vi spelade också en omgång yatzy, så småningom kom Ingemar in på >300-listan och allt, samt beundrade granen med popcorngirlanger.

Tisdag med tur, fika och yatzy Tisdag med tur, fika och yatzy Efter det gick vi ut. Vi tog turskidor (eller ja, Stina på snabbvisit hade bara telemark och stighudar, men det fick väl gå) och åkte en bit genom elljusspåren, sedan följde vi en bäck en lång bit. Det var sådär med snö alltså...

Tisdag med tur, fika och yatzy Tisdag med tur, fika och yatzy Det är ju inte ljust så länge, och vi åt ju sen frukost så till fika tog vi bara apelsin och te.

Tisdag med tur, fika och yatzy Sedan gick vi bara en liten liten bit till innan vi kom ut på en skoterled med nerförsbacke hela vägen hem, precis lagom till skymningen.

Väl hemma tog vi en yatzyfikastund innan vi gick på affären och lagade mat. De andra rummisarna som bor här kom också hem och åt med oss. Sen spelade vi ett spel med alfapetbrickor som vi kallar GO! och till sist såg vi sista delen av Fröken Frimans krig.

Idag har vi åkt i backen och träffat jättemånga Årekompisar och nu väntar vi på fler nyårskompisar och en kladdkaka samt äter popcorn. Älskar livet här alltså!
Pusshej!

2 kommentarer:

 1. Vilken drömdag! Hittade hit via Atilio och det verkar vara en blogg helt i min smak :)
  Älskar snötyngda träd och skulle gärna bo närmre såna - i Norrköping blir det inte mycket av den varan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad kul att du gillar! Välkommen hit! :) Tyvvär så blir det ju inte alltför många snötyngda träd eftersom jag bara var på besök i Duved, bor i gbg egentligen, men jag försöker! Ha det gott :)

   Radera