tisdag, december 1

Sista helgen i november

Den här helgen känns det som om vi tog det väldigt lugnt men vi fick ganska mycket gjort ändå. Vi tar en titt på lördag och söndag:

Pictures from the last weekend of november. Ingemars birthday, Christmas fair and some shoping in Gothenburg. Pictures from the last weekend of november. Ingemars birthday, Christmas fair and some shoping in Gothenburg. På lördagen fyllde Ingemar år. Jag överraskade med pannkaksfrukost och paket. Så fort frukosten var avklarad gick vi ut på gården för att testa den nya presenten som alltså var en brännare som passar till mockabryggaren. Observera liten!

WeekendPictures from the last weekend of november. Ingemars birthday, Christmas fair and some shoping in Gothenburg. Under förmiddagen så gjorde jag müsli med saffran i, samma som Evelina fast med lite modifikation. Vi fick också upp bokhyllan ordentligt så att vi äntligen kunde börja inreda den. Att vi inte haft en bokhylla tidigare har varit största anledningen till att vi inte fått ordning på vardagsrummet, men nu börjar det se lite bättre ut.

Pictures from the last weekend of november. Ingemars birthday, Christmas fair and some shoping in Gothenburg. Klockan ett kom mamma och pappa och farmor och plockade upp oss för att åka på julmarknad på Ängås gård. Man kan säga att vi hade liiiite andra förväntningar, eller vi trodde att det liksom var en annan typ av marknad, så vi var lite besvikna. Men vi fick fika och pappa köpte pumpaglögg. Efter att vi lämnat av farmor hemma hos sig så åkte vi till stan för att äta födelsedagsmiddag. Det blev på Pasta haus (ja det stavas så), gott men inte så himela mysig lokal om jag får säga det själv. Resten av kvällen hängde vi i soffan.

Pictures from the last weekend of november. Ingemars birthday, Christmas fair and some shoping in Gothenburg. Söndag! Stekte upp den sista pannkakssmeten, städade i köket och åkte till stan. När vi gick av spårvagnen så haglade det! Finemar.

Pictures from the last weekend of november. Ingemars birthday, Christmas fair and some shoping in Gothenburg. Vi skulle ha ramar, lådor och ett väggfäste till tv:n. Det gick sådär. Vi köpte några smålådor till bokhyllan och väggfästet, men ramarna såg inte tillräckligt bra ut så jag ska köpa på IKEA istället. Men vi köpte en dymo! Hur kul! Ska märka upp allt.

Pictures from the last weekend of november. Ingemars birthday, Christmas fair and some shoping in Gothenburg. När vi fått upp tv:n (alltid denna ångesten när man ska skruva i väggar på gamla hus, vet aldrig vad som finns bakom eller vilken sorts skruv man ska ha), sorterat några pyssel i de nya lådorna, storhandlat och lagat hamburgare fick man äntligen ta söndag. Kolla fint det blir i bokhyllan.

Det enda vi inte hann med var det planerade veckostädet. Och så orkade ingen hänga upp den sista adventsstjärnan heller. Vad händer?

Nu äre december, har ni sett julkalendern? Jag såg och det första avsnittet var roligt. Gulliga barn!

Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar