tisdag, december 15

Lördag: julgran, cykeltur och kompishäng.

Lördag
I fredags eftermiddag så hade jag städat fint och tömt sista flyttlådan och lämnat den på vinden så det var äntligen dags för en julgran. Efter matlagning, fastskruvning av gran och På spåret (OBS poängrekord i soffan) var jag för trött för något mer så därför började lördagsmorgonen med att sätta i ljus i granen. Kolla fint det blev!

LördagLördag Efter det så tyckte Ingemar att vi skulle vara ute medan det var ljust och soligt så vi bestämde oss för en cykeltur mot Röda sten. Kolla fint! Precis när vi stod och dividerade om vad vi skulle göra sen - cykla till båten eller fundera mer på julklappar - kom Ingemars kollega med flickvän förbi och frågade om vi ville med och äta lunch på Syster Marmelad. Ja tack! Vi åt böngryta och stiftade bekantskap och sedan cyklade vi hem igen.

Lördag Väl hemma softade vi mest, sen gjorde jag mig iordning för att äta middag hos Lina och Oskar lillHedvig.

LördagEmma som gör praktik i Stockholm var nämligen i Göteborg under helgen så vi var ju tvugna att ses och skvallra lite. Jenny var också med. Det bjöds på filodegspaj med curryfyllning och kola-lingonpaj med glass. Veganskt rakt igenom. Vi tjötade så mycket att vi inte ens orkade sätta på film som vi hade planerat (Bridget Jones såklart), utan vid tio så åkte några hem, och några på klubb.

LördagJag åkte hem till Ingemar, granen och myset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar