lördag, september 12

Skördefest hos Redbergsodlarna

SkördefestIgår hade vi skördefest på odlingen. Det har blivit som en tradition, även om inte ens hälften av festmaten kommer från odlingen. I år blev det en väldigt lugn och trevlig tillställning.

Skördefest Kalaset består av knytis förstås, igår bjöds vi på paj, couscoussallad, tzatziki, vårrullar(!) och en del grönsallad från odlingen, fast det fastnade inte på bild.

Skördefest Skördefest SkördefestEfterrättsbordet var större än någonsin tidigare, perfekt för en kakälskare för mig. En annan bra sak var att jag redan nu fick användning igen för ljusslingan jag köpte till kräftskivan. Ett bra köp. Okej, är den inga av er som läser som ska på något fint utomhuskalas? Älskar att se hur folk har stylat fester nämligen.

6 kommentarer:

 1. Så fint med skördefest. Tyvärr har jag ingen utomhusfest planerad men jag håller med dig om att det är väldigt kul att se hur folk pyntar utomhus.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, du får planera in en till nästa år! :)

   Radera
 2. Men åh, vi bor ju i samma kvarter! Mysigt med skördefest! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men åh, jag har ju flyttat till Majorna, bodde vid Redberg förut och var med i odlingen där men flyttade i juni, så jag bor inte kvar :/ typiskt!

   Radera
 3. Men åh vad fint med skördefest! Ska också ha det nästa vecka bara för det och försöka laga något av allt som finns kvar i mitt land :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är riktigt mysigt, typiskt bra grej att göra med tillsammansodlingen liksom :)
   Det tycker jag verkligen att du ska göra :D

   Radera