torsdag, september 10

Mitt-i-veckansegling

Båt I tisdags när Ingemar slutat jobbet så stack vi ut med båten, hurra!

BåtBåt Så här fint väder var det och jag skotade förseglet perfekt (kolla på de röda flärparna på seglet, på andra sidan sitter det likadana gröna, när alla ligger slickade mot duken har man perfekt drag och tryck i seglet).

BåtBåt När vi kom fram till en ö åt vi falafelrulle som vi köpt innan vi satte oss på spårvagnen på väg ut till båten. Till efterrätt fick man två hallon var som jag hade hittat. Generöst!

BåtBåtSen gick solen ner, men vi åkte inte hem! Vi skulle sova i båten, världsmysigt. Fast jag fick jätteont i magen så jag fick lägga mig jättetidigt, tråkigt fast också mysigt.

Båt På morgonen gick vi upp klockan sex för att hinna åka tillbaka till hamnen och åka in till stan. Ingemar skulle ju jobba. Det ironiska är att vi var inne i stan tidigare denna morgonen än vad vi någonsin brukar vara. Så här fint var det när vi puttrade mot hamnen i soluppgången i alla fall.

BåtMan fick också frukost på vägen.

Båt Och så här fin är Ingemar.

Det var det fina, nästan som en helg mitt i veckan. Nästa vecka ska vi ta upp båten, lite väl tidigt egentligen, men helgen efter är det Den årliga släktträffen, och sen är det inte lång kvar tills vi åker till Taiwan. Och innan dess måste vi hinna tömma, städa och packa in lille båtis.

4 kommentarer:

 1. Vilken perfekt grej att göra mitt i veckan. Otroligt vackert!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, eller hur, man får passa på nu innan det blir kolsvart och svinkallt! Tack :)

   Radera
 2. oj vad mysigt. så fint att komma tillbaka hem så tidigt på morgonen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var verkligen mysigt, älskar stan också så tidigt på morgonen även om det bara var vid åttatiden hehe..

   Radera