torsdag, augusti 20

Onsdag: havet och paddan på Säveån

Onsdag
Jag har lämnat in min uppsats! Därför är jag lite ledig innan jag får reda på vems uppsats jag ska opponera på, och dessutom är det kalasväder. Vad annat kan man göra än att åka ut till havet? Stora Amundön blev det.

OnsdagOnsdag Jag åkte ut med Lina, Jennifer och Petter, sen kom Lotta med bebis och svärmor, och till sist kom Oscar och Jonas. Ett helt gäng alltså!

Onsdag Prick klockan två bestämde jag att det var eftermiddag och dags för eftermiddagschips. Och så läste jag lite bok.

OnsdagOnsdag Efter fyra bad åkte vi tillbaka till stan. Hejdå havet!

Onsdag Jag kastade mig hem och svidade om inför kvällen. Jag och Ingemar hade tänkt äta Umamiburgers men det var stängt, så vi bestämde oss för sallad på Condeco, som de först glömde bort så det slutade med att vi fick ta med eftersom vi hade en tid att passa.

Onsdag Vi skulle ju träffa mamma och pappa och åka paddan på Säveån.

OnsdagOnsdagOnsdag OnsdagOnsdagOnsdag Vi lämnade stan för Göteborgs Amazonas, via Gullbergskajen. Vi alla häpnades åt båtklubbarna där inne i djungeln, den ena heter Estoniavarvet och den andra hade gästhamnsplatser. Så gulligt. Tillbaks ut i älven fick vi förstaparketssikt på kranarna.

OnsdagOnsdag När vi kommit i land så bestämde vi oss för att ta en öl också innan vi åkte hem. Vi gick till Storans uteservering som jag velat besöka länge. Det var oerhört hippt och fint. Man kunde dessutom spela boule där, värt.

Onsdag Och som avslutning på kvällen fick jag skjuts hem i mammas nya bil, en cab!

6 kommentarer:

  1. Svar: Hej Ellen! Kul att du hittat hit, välkommen! Vad glad jag blir att du tycker om bloggen och vill komma tillbaka, tack! :)

    SvaraRadera
  2. Åh, skulle vilja uppleva prick hela det här inlägget!

    SvaraRadera
  3. men hur fint!?? chirre & bok vid vattnet <3

    SvaraRadera