måndag, december 8

Önskelistan

Snart jul! Det är bara två veckor kvar av adventsstjärnor, julbak, hänga i soffan med Bridget Jones, slå in julklappar (typ mitt bästa med jul) och julkalender. Och ledighet! Mitt i myset så tycker jag att vi tittar på min önskelista!


Örhängen: kvinnotecknen har feministsmeden gjort och de går att köpa på i hennes etsyshop (fotocredd till Isabelle Pedersen). De andra kommer från hippstory, precis som mina cykelörhängen. Vill ju egentligen ha alla därifrån.


Till köket önskar jag mig en sockerströare och en pepparkvarn. Alltså jag behöver verkligen en pepparkvarn. Säger det ca varje gång jag lagar mat. Sockerströaren är från Exxent och finns b la annat på Kök etcetera, pepparkvarnen från Le Creuset.


Sedan jag grävde ner händerna i högar med fårskinn på julmarknaden så bara måste jag ha ett eget. Alltså det är så mysigt! Skulle ha det i soffan, eller på skrivbordsstolen, eller kanske till och med i sängen. Obs! Vill ha ett lockigt, som detta. Det finns fällar som är mer... fluffiga och inte lika lockiga. Hon som sålde skinnen sa att de håller i 25 år, så även om de är dyra så är det ju en värd investering. Måste ha! Bildkälla


Jakten på den perfekta ljusslingan fortsätter! Alternativt: man kan aldrig ha för många. Den här är från Happy Lights och heter Copenhagen och skulle få hänga över mitt skrivbord, under med en drivvedshylla. Som alltså står här brevid mig på lut men tar lite tid att få upp på väggen. Hittar inga bra konsoler. Bilden kommer härifrån.

Det var nog det. Vad önskar ni er till jul?

4 kommentarer:

 1. Vilka fina saker du önskar dig! Vi har flera lammskinn hemma som jag älskar. Köpte faktiskt en liknande ljusslinga på Rusta i helgen, säkert inte samma kvalitet men mysfaktorn höjdes i alla fall så fort den tändes!
  Jag skrev en önskelista inne på min blogg i förra veckan. Önskar mig bland annat en morgonrock och mysiga tofflor, lite porslin från Rörstrand och ljuslyktor från Iittala :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men visst behövs det lite mysfaktor så här i mörkret, både genom lammskinn och ljusslingor. Och varför inte med tofflor? :) Kram

   Radera
 2. Skulle inte bli ledsen om jag hade en så fin stol + fårskinn hemma i mitt kök. Så mysigt och en mycket bra önskelista i övrigt :)

  SvaraRadera