måndag, december 8

8: En bild från i år som bäst beskriver din vardagDen här har jag verkligen gått och grubblat på, men nu så här mot årets slut så kan jag verkligen konstatera att 2014 har blivit bloggarnas år för mig. Jag har gått från att följa kanske fyra i slutet på förra året till femton nu! Jag läser ungefär de fem översta nästan dagligen och de andra när jag hinner, men åtminstone flera gånger i veckan. 2014:s trevligaste bloggupptäckt (fast det kanske var tidigare ändå? I alla fall en himla favorit) är Emily Dahl, alltså julkalenderns upphovsmakare. Otroligt fina bilder, fin text, fin tax, bloggtekniskt bra (bra variation och lagom många inlägg), bra snickrad sida och när man peppar och hejar så får man minst dubbelt tillbaka!

Så medan skolan har varierat: i våras satt jag och skrev pm var och varannan vecka på Campus Haga och nu har det mest varit slötentaplugg på Botan och i Emmas soffa, så har bloggarna bestått.

Och på tal om skola så har jag skrivit min sista tenta på SMIL-programmet idag! Tänkte egentligen inte ta ut glädjen i förskott, eftersom jag måste göra omtenta om jag inte har klarat den, men #detvarlätt! (Så nu gjorde jag det istället jättejättejobbigt om jag inte har klarat den.) I alla fall, grattis till mig!

Detta är en del av Emily Dahls bloggjulkalender! Varje dag har en egen rubrik på temat året som gått och man kan delta via sin egen blogg eller Instagram. Läs allt om hur du gör för att vara med själv här.

2 kommentarer:

  1. Nästan exakt sådär ser min webläsare också ut! Tyvärr är min egen blogg även med på den (måste ju kolla så att allt man lägger upp ser bra ut :P) men puss på dig för att den var med även här :)

    SvaraRadera
  2. Haha, ja självklart måste man kolla sin egen! Det är de värdaste som får vara med här! Ha det fint <3

    SvaraRadera