onsdag, mars 16

3 x vår/plantor

Här är tre bilder från livet!

Livet

1. Köpte en liten liten djungel för ett tag sedan som nu står på silverbricka på
soffbordet och är trevliga. Observera hur små plantorna är, de står i varsin glasburk liksom.

Livet

2. En av utsikterna från kontoret är rakt ner i en fruktaffär, som tydligen också är en tulpanaffär så här på våren. Hur fantastiskt är inte det?

Livet

3. Den här chiliplantan som fick frukt i februari!? Några chilisar är ganska stora och jag har pollinerat ca tjugo blommor redan. Också fantastiskt.

Klart slut, pusshej!

8 kommentarer:

 1. Nämen fy vad lyxigt med en chili som redan ger frukt! min har precis vaknat till liv - frågan är om det ens hinner bli någon frukt till hösten!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag vet, den har väl gått helt bananas!? Jag tror inte du behöver oroa dig, tänk att om man sätter frö så hinner man ju få frukt på första säsongen, det är banne mig inte dåligt ju! Heja din planta!

   Radera
 2. Fint fint fint! Älskar att tulpaner syns överallt nu, det ger sån vårkänsla. Roligt med frukt så himla tidigt också, heja plantan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack tack tack! Visst är det nice med vårligheterna, can't wait till att sitta i solen mot en vägg så att det blir sådär stekigt!
   Ja, heja plantan!

   Radera
 3. UTSIKTEN!!! Så himla fin! Jag hade dock haft svårt att hejda mig och köpt nya tulpaner jämt. Men det är väl ett lyxproblem ändå.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur, det är väl tur att jag alltid har ett tåg att passa när jag är på väg hem, annars vet jag också hur det hade gått :)

   Radera
 4. Wow! Fantastiskt med chilifrukt så tidigt på året ju <33

  SvaraRadera