fredag, juni 26

Peppen och deppen

- Att flyttpacka. Hur gör man? Det finns säkert en bra guide på internet, varför har jag inte läst den? Alltså det är så kaosigt här hemma. Till exempel så var vi på tippen förra veckan och slängde vår gamla soffa. Så nu sitter jag och Ingemar på varsinn strandstol när vi kollar på tv. Och till exempel att jag har en massa matinspiration men jag varken hinner, får plats eller vill laga i vårt stökiga kök.

- Att det var fyra veckors leveranstid på sängen som vi har köpt.

- För lång lugg. Suck.

+ Trots kaoset ska det bli sååå kul att flytta och få ställa i ordning i den nya lägenheten. Den är verkligen så fin! Ni ska få se snartsnartsnart.

+ Jag och Ingemar har äääääntligen köpt biljetter till vår Taiwanresa! Ingemars bror och hans flickvän bor där så i oktober ska vi åka och hälsa på. Vi har hållt på att köpa de här biljetterna sedan i ca mars så det är rätt gött att ha gjort det nu.

+ Vi har fixat allt detta till nya lägenheten: hemförsäkring, elavtal, tv och bredband. Vi brukar ha lite svårt att få tummen ur att göra sånt här, till exempel så tog det ju flera månader att köpa flygbiljetter, så jag är riktigt imponerad av oss!

+ Orange Is the New Black. Jag är väl sist på bollen som vanligt men nu kollar jag och jag gillar!

+ Nektariner. Vill äta två om dagen.


Vad är erat bästa och sämsta just nu? Puss!

2 kommentarer:

  1. SÅ bra med fler plus än minus iallafall! och kul med Taiwan ju! skulle verkligen behöva en resa att se fram emot <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja eller hur, man får vara glad för allt, även något så simpelt som nektariner ;)

      Radera