lördag, september 27

Bokmässa!

Idag har jag hängt på bokmässan med Louisa, hon stod i Naturskyddsföreningens monter på förmiddagen och så kom jag och mötte upp henne efter lunch. Det var en himla massa folk men om man är på bra humör gör det inget. Vi sprang på massa roliga människor att säga hej till (därför det är kul att vara på mässan, duh): Liv Strömquist, Annika Norlin, Sandra Beijer, Elsa Billgren och Nina Åkestam. Blir löjligt star strucked när jag ska säga hej, de är ju ändå mina idoler.

Spenderarbrallorna åkte också på, smart att ha mässan precis efter löning och csn.......Det blev dessa två och och lite böcker från Formas fokuserar som gör antologier på sjukt intressanta ämnen, till exempel genmodifiering, miljonprogrammet och skogen.Sedan så gick vi förbi Hippstorys monter och höll på att svimma av alla fina saker! Vi köpte varsina par örhängen, fastän jag gärna ville ha minst tre par, och så slog jag också till på den här fina svampprinten som jag tänkte ha i sovrummet.

Företaget är baserat i Stockholm (som så många andra bra saker) och har butik där, men som tur är har de även en webbshopp, där man kan önska sig julklappar eller födelsedagspresenter ifrån.

Om ni är på bokmässan imorgon så får ni komma förbi Naturskyddsföreningens monter och säga hej till mig! Jag är där till halv två. Puss och hej!

2 kommentarer: