söndag, augusti 31

Vad är pepp och vad är annat?

Idag har jag ätit pannkaksfrukost med Louisa och gått i (nästan)skogen, rett ut livet och pratat ikapp hela sommaren. Vilken vän alltså! Alla opepp försvann samtidigt som det blev ord, stressen över det närmsta året la sig så fort drömmar fick fortsätta vara drömmar och en avskalad kick-ass-plan blev till.

Några löften, planer och konstateranden:
 • Jag ska träna två gånger i veckan. Om jag gör en till så är det en bonus. Ett sätt att inte bli besviken liksom. Det ska vara kul att träna, och det är det när det går bra.
 • Jag ska äta mindre ost. Min plan är att ersätta ostmackor med bönröror och hålla mig till fetaost och halloumi. Man får försås äta ost om man gör scones och vid andra special occasions.
 • Det är kul att laga mat. Jag hade glömt bort det, men när det inte finns någon stress eller megatrötthunger så gillar jag ju att laga mat och att testa nya recept och så där. Så helt plötsligt blev jag pepp och min långa lista med sparade recept kan nu börja betas av. Bra i och med bönrörorna som väntar.
 • Jag är också pepp på alla roliga event de närmsta månaderna: röstmottagare i valet, Banff Mountain Film Festival, bokmässan där jag ska stå i Naturskyddsföreningens monter och att se Klungans föreställning på Storan.
 • Plus att vi äntligen ska dra igång ett eget halv åtta hos mig. Vi får se hur det blir, det är än så länge bara i planeringsfasen men jag är pepp på det med!
 • Jag ska inte åka något Vasalopp 2015 och jag ska chilla (lite) på skidresor (så jäkla lätt att säga nu............).
Så nu efter middagen med höstplaylists (skidmusik alltså), några ljus och en kopp te (peppte faktiskt) så känner jag plötsligt att hösten kan komma. I morgon börjar skolan så det passar ju bra. Sista året på SMIL, nu kör vi!

Ha en go vecka allihopa.

2 kommentarer:

 1. SKA DU SE KLUNGAN? WOW vad kul! vi citerar allt som oftast "vad är mat och vad är annat", katla spelar indibandy, och sju sorters apa. Sju sorters apa är min bästa.
  Det låter som att det kommer bli en bra höst ändå. Du är asbra i vilket fall, glöm inte det.
  pussis

  SvaraRadera