fredag, juli 4

Ändå kallar du mig pucko när jag undrar vad du ser hos nån som mig

För att det inte ska kännas som att jag bara jobbar nu på sommarlovet så försöker jag göra en massa andra grejer på eftermiddagarna. Det är roligt och jag orkar och hinner faktiskt med mer än vad jag trodde, men det blir inte lika mycket tid till att skriva om det...

Här är några saker jag gjort det senaste.

Jag och Ingemar hade en heldag på stan, det var skitmysigt och vi fick en massa ärenden gjorda! Vi lyxade till det med både lunch och fika ute, en sällsynthet får jag säga! Detta var i lördags. När det regnade. Sådana typiska konsumenter vi är. Införskaffade prylar: bikini, randigt linne, cyklop och badtermometer. Laddar inför båtsemester med andra ord!

På tisdagen var jag på odlingen som vanligt. Det tar sig lite dåligt tycker vi, allt utom majrovan och gråärt. Typiskt tråkigt men det gröna kanske kommer ikapp så småning om...

I onsdags så gick jag direkt från jobbet till stan. Jag och Louisa hade planerat helkväll med hamburgare på Jonsborg och Laleh på Liseberg. På det så fick vi finsol när vi åt, högst upp på trapporna på konstmuséet, med den mest klassiska utsikten i Göteborg. Laleh var så klart fantastisk, otroligt bra röst och scennärvaro, men det vet ni väl redan. Toppenkväll med andra ord!

Igår såg jag på två avsnitt av Sommar med Ernst. Hans poetiska meningar börjar tyvärr kännas lite konstruerade eller överdrivna nu för tiden, men man blir ju verkligen inspirerad. Dessutom langar Underbara Clara ett asgrymt inlägg om inredning, vilket har resulterat i att jag flyttar om krukväxter, skruvar upp hyllorna som stått i förrådet ett tag och nu bara måste jag gå på loppisrunda! Ikväll ska jag segla och sova över i båten med Ingemar, det blir fint!

Ett tips: om man vill lyssna på radio och inte orkar lyssna så noga så tycker jag att man ska kolla upp Hallå P3. Det gör inget om man missar lite, som i Sommar i P1, det är väldigt olika gäster och därmed olika "publik" som ringer in och ställer frågor. Och så är det ju med musik vilket bryter av lite skönt då och då. Linnea Henriksson som programledare är dessutom helt klockren! Man kan till exempel lyssna på avsnittet med Markus Krunegård, min favvo för tillfället!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar