måndag, januari 18

En fullproppad lördag (helg del 1)

Haaaalloj! Hoppas att ni har haft en fantastisk helg, det har jag! Inte öppnat datorn en endaste gång utan varit ute hela tiden (inte för att jag inte gillar datorn - ääälskar internet t ex). Ungefär det här har jag gjort (del 1):

Löradag Efter jobbet i fredags (ja juste, mer om det senare!) åkte jag hem, åt en macka och packade ihop de sista sakerna innan Ingemar kom med en Sunfleetbil. Vi åkte till hans familj för att äta ett till litet julbord, dela ut de allra sista julklapparna och dricka upp den sista glöggen. Men först fick vi ett julklappsarmband av Turid som det stod JØ på. Och tusen miljoner ISO för att det är natt och vinter och allt.

Löradag Löradag På lördag morgon kom vi ner lagom till att julgranen kastats ut. Vi åt frukost och lärde oss fåglarna på fågelbordet innan vi gick ut i trädgården för att ta reda på ett träd som blåst omkull (aka bygga påskbrasan). Någon snöängel och bus fanns det också tid för.
 
Löradag Löradag Löradag Efter maten gick vi ut igen, men för att åka skridskor, wiho! Vi tog också med oss ved, varm choklad och saffransbullar. Det blev ungefär hälften skridskor, hälften fika, så som det ska vara med barn och brasa tänker jag. Mycket kläder man måste ta på dem föresten, men fett värt när de blir så här gulliga med alla overaller på. Och att de inte fryser då.

Löradag Löradag Efter skridskorna lämnade vi Halland för Alingsås och de här godingarna. Det blev pizza, P3 Guld och spel. Halv ett bestämde vi oss för att sova över och carpa söndagen i Alingsås, men det blir del två.

Okej, ska försöka hinna med lite mer blogg denna veckan, jobb tar visst mycket tid. Puss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar