måndag, december 7

Måndagsblandat

Hyacint Kolla julstämningen på min diskbänk nu för tiden! Idag är det sol här i Gbg (eller ja, nu är det mörkt), kan behövas på en måndag efter en vecka med konstant regn och blås. Det var i och för sig skönt med busväder i går eftersom jag var ganska sliten efter lördagens kalas, som för övrigt var hur kul som helst. Alla (nästan) mina gamla kompisar var där och eftersom temat var röda mattan var alla skitsnygga. Så igår fick jag sovmorgon, såg på julkalender, netflix och repriser, satte upp en tavla och gjorde julkort. I lördags var jag på Universeum med en annan gammal kompis.

Roliga saker i livet:
❄ I förra veckan köpte jag och Ingemar tågbiljetter till Åre på nyår. I lördags kom det fram att två till kompisar ska vara där samtidigt, hur peppigt!?
❄ Jag är med i Sandras julkortslek och ska få och skicka julkort till en okändis, kult tycker jag!
❄ Hyasinterna, kan inte vänta på att de ska börja blomma och lukta världsgott!

Denna veckan tänkte jag ta det väldigt lugnt. Kanske gå på en julkonsert imorgon och kanske ta in en liten gran till helgen. När man ändå inte är hemma under julen och på nyår så kan man lika väl ta in den tidigt tycker jag. Ska bara hitta en fin och gärna KRAV-märkt om det finns. Sedan kommer Emma ner från Stockholm i helgen och jag ska äntligen skriva klart Taiwanguiden. Annars håller jag bara på med grupparbete och ska åka till Orust och hälsa på lite mer på det företaget som vi gör en miljöutredning åt.

Kan inte heller låta bli att tipsa vidare om appen Welcome som är tänkt att koppla ihop nyanlända och lokalbefolkning. Nyanlända kan ställa frågor och locals kan bjuda in folk till evenemang som alla kan vara med på, sedan kan man chatta också om man vill. Projektet behöver nu mer pengar så om man känner sig rik kan man stödja dem genom Kickstarter.

Berätta något om er, har ni haft en rolig helg eller planerar ni något fint i veckan? Vad är era topp tre roliga i livet just nu?
Ha det gott i veckan, puss och hej!

4 kommentarer:

 1. Men va kul med Åre till nyår!! Fantastikt <3 Vi gjorde precis ett uppgift i skolan som gick ut på att komma på en tjänst eller produkt på temat integration. Min idé var sjukt lik den appen. Blev så glad när jag läste om den tidigare idag!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det blir massor med kändisar som är där, ska bli jätteroligt!
   Nämen, då vet du att du var något spåret! Heja dig!
   Kramar

   Radera
 2. Vad fin appen Welcome lät som. Hoppas det kan lansera den :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men den har redan lanserats! Fast de behöver pengar ändå! Kram

   Radera