måndag, februari 2

Skidor och skolvecka

 

God måndag! Här kommer bilder från igår och veckans lista!

I helgen har jag ätit semla med några kompisar, börjat kolla på Downton Abbey, storhandlat, åkt skidor med Ingemar i Brudarebacken ↑, haft besök av svärföräldrar och till sist åkte vi till Lerum för att ta hand om sjukissyster eftersom hon var helt ensam hemma.

Måndag: först lite förmiddagsplugg i Lerum och sen har jag ett seminarium i skolan. I eftermiddag ska jag lämna tillbaka några biblioteksböcker.

Tisdag: födelsedag! Jag fyller 24! Har inte tänkt ut något bra fir, eller det som var uttänkt har ställts lite på ända eftersom jag har umgåtts med en magsjuk och det vore dumt att smitta farmor osv. Mamma och pappa är på Gran Canaria, lite knäppt att de inte är hemma på födelsedagen med det är okej. På dagen måste jag i alla fall skriva klart ett PM om vad min C-uppsats ska handla om.

Onsdag: föreläsning och inlämning, sedan oklart! Kanske nån träning.

Torsdag: grupparbete inför fredagens seminarium och sedan alumniföreläsning. En som har mitt drömjobb ska vara där och prata, lite nervig alltså...

Fredag: seminarium, ha lite mer ångest för C-uppsatsen, kanske träna och kanske ha något födelsedagsfir. Kanske AW-pizza på Yaki.

Helg: förhoppningsvis åka några skridskor nu när det ska vara kallt i veckan men vi får väl se, vädret ser inte så himla lovande ut i helgen just. Och så ska jag väl ha nått familjekalas. Om jag inte blir magsjuk då.

Puss å hej!

4 kommentarer:

 1. Men åh, så mysigt det där ser ut! Jag har faktiskt aldrig åkt skidor, men skulle så gärna vilja testa någon gång.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men åh det som är så kul! Du får verkligen testa :))

   Radera
 2. Först och främst, GRATTIS i erfterskott :DD
  Sen måste jag säga att 1. bilderna är fantastiska och 2. jag blir galet avundsjuk!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack tack tack Sandra! <3

   Radera