måndag, december 15

15: En bild på en person som får dig att skratta


Det här är Louisa, en riktig klippa! Vi jobbade i fjällen tillsammans, men var inte bästisar då, sen flyttade vi till Göteborg samtidigt. Just då bodde det ganska många fjällisar i stan som man kunde hänga med, vi åt pannkaksfrukostar ibland och klättrade ofta. Sen flyttade de flesta iväg och till slut var det bara vi två kvar, men både klättring och pannkaksfrukost var för bra aktiviteter för att sluta med. Dessutom hade vi själva ett väldigt trevligt sällskap.
Det här är tjejen att prata med när allt känns jobbigt, för hon får rynkan mellan ögonen att trasslas upp. Hon är världsbäst på att tagga igång en fest, vare sig det gäller amerikansk maskerad, julfest eller pizzabak på Sylarna. Hon som sätter upp lappar med bristolskalan på alla personaltoaletter och man kan prata fjälllängt med. Och självklart så ses vi inte en enda gång utan att skratta. Kolla bara på det där leendet!

Detta är en del av Emily Dahls bloggjulkalender! Varje dag har en egen rubrik på temat året som gått och man kan delta via sin egen blogg eller Instagram. Läs allt om hur du gör för att vara med själv här.

2 kommentarer: